Adana'da yola dev kaya parçası düştü

Adana'da yola dev kaya parçası düştü

Adana'da geçtiğimiz günlerde 4 öğretmen, otomobille yoldan geçerken üzerlerine kaya düşmesi sonucu hayatını kaybetmişti. Bugün öğretmenlerin hayatını kaybettiği bölgeye yakın noktaya yine kaya düştü. Ekipler kapanan yolu açmaya çalışıyor.

Adana Saimbeyli-Feke kara yolunda, 6 Nisan'da yamaçtan kopan kayalar, o sırada yoldan geçen Himmetli İlk ve Ortaokulu'nda görevli öğretmenlerin içinde olduğu 01 AJN 537 plakalı otomobilin üzerine düştü. Kazada sürücü Dilek Altıparmak (32), Pınar Kılıç (29), Ümmühan Dilbilir (39) ve Rahime Topak (37), yaşamlarını yitirdi. Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri, 4 öğretmenin öldüğü bölgede çalışma başlattı.

6811791.jpg

Adana Orman Bölge Müdürlüğü'nün sahası olan Kısıklı mevkisindeki çalışmada, kayalar iş makineleriyle kontrollü olarak parçalanıp, kapanan yola düşürüldü. Ancak yükseklerde toprak kayması olduğu için bazı kayalar hareket etmeye devam ediyor. Bugün öğle saatlerinde, öğretmenlerin hayatını kaybettiği bölgeye yakın noktaya düşen kayalarla yol, trafiğe kapandı.

6811799.jpg

Olayda, herhangi bir can veya mal kaybı yaşanmadı. Karayolları ekipleri, yolu tekrar açmak için çalışmalara başladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN