Ağrı'da akılalmaz olay: Su sıçrattığı için öldürmüş

Ağrı'da akılalmaz olay: Su sıçrattığı için öldürmüş

İnsan öldürmenin ucuz nedenleri şaşırtıcı boyutta artıyor. Bu kez Ağrı'nın Patnoz ilçesinde 3 kişi su sıçratma gerekçesiyle birbirine girdi. Tartışmada sırasında silahlar konuştu. 1 kişi yaşamını yitirirken, 2 kişi de ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Polis ağır yaralı iki kişiyi gözaltına alırken, konuya ilişkin soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Ağrı’nın Patnos ilçesinde aracı ile giden bir kişinin su sıçratmasına sinirlenen şahıslar arasında çıkan tartışma kanlı bitti.

Edinilen bilgilere göre Ağrı’nın Patnos ilçesine bağlı 14 Nisan Mahallesi’nde aracı ile giden şoförün su sıçrattığını belirten kişiler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ve sürücünün silahını ateşlemesi ile H.E (35) olay yerinde hayatını kaybetti.

yeni-proje-3-001.jpg

Baba Y.E ve kardeşi Ö.E ise ağır yaralandı. Yaralılar Patnos Devlet Hastanesine kaldırılırken, hayatını kaybeden H.E’nin cenazesi otopsi için Erzurum Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Olayın ardından inceleme başlatan Patnos ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olaya karışan M.A(48) ve Y.A’yı (21) gözaltına aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN