Pazarda müşteri kapma kavgası cinayetle bitmişti! Amca katili bazanın içinde yakalandı

Pazarda müşteri kapma kavgası cinayetle bitmişti! Amca katili bazanın içinde yakalandı

İzmir'de pazarda müşteri kapma kavgasında 64 yaşındaki amcasını silahla vurarak öldüren 24 yaşındaki M.Ş., 500 saatlik çalışması sonrası bir köy evinde bazanın içerisinde bulundu. Amca katili yeğen, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde meydana gelen olayda pazarda balık satan akrabalardan Sertif Şaşı (64) ve oğlu E.Ş. (36) ile Sertif Şaşı’nın kardeşinin oğlu olan M.Ş. (24) ve D.Ş. (22) arasında, müşteri kapma nedeniyle çıkan tartışmada M.Ş., amcası Sertif Şaşı'yı silahla vurarak hayatını kaybetmesine neden olmuştu.

8735555.jpg
Sertif Şaşı

60 KAMERA GÖZÜNDEN 500 SAATLİK ÇALIŞMA

Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, firar eden şahsın yakalanması için çalışma başlattı. Cinayet Büro ekipleri, 60 kamera gözünden yaklaşık 500 saatlik çalışma yaparak, şüphelinin Torbalı ilçesindeki bir köy evinde saklandığını belirledi. Hemen operasyon yapan ekipler, katil zanlısını saklandığı yatak odasındaki bazanın içinde yakaladı. Amca katili yeğen, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

8735554.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN