Kadın cinayetinin adresi bu kez Sakarya! Boşanma aşamasındaki eşini katletti, ardından intihar etti

Kadın cinayetinin adresi bu kez Sakarya! Boşanma aşamasındaki eşini katletti, ardından intihar etti

Türkiye'de 'önlenemeyen' kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Bu kez kadın cinayetinin adresi Sakarya oldu. Saldırgan erkek, boşanma aşamasında olduğu eşini baba evinde katletti. Saldırgan daha sonra aynı silahla intihar etti. Olaya ilişkin geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde boşanma aşamasındaki eşini silahla vurarak öldüren şahıs intihar etti. Alınan bilgiye göre, Ali Rıza A, boşanma aşamasındaki eşi Hatun A'nın kaldığı Taşyatak Mahallesi'ndeki babaevine gitti.

yeni-proje-1-001
Olay yeri

Burada yaşanan tartışmada Ali Rıza, önce eşini ardından da aynı silahla kendini vurdu. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrollerde iki kişinin de hayatını kaybettiği belirlendi. Cenazeler, incelemelerin ardından Akyazı Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN