Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden besicilere destek

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden besicilere destek

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yerelden kalkınma hedefi doğrultusunda Korkuteli ilçesinde besicilere verilecek desteklerle ilgili saha çalışması gerçekleştirdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yerelden kalkınma hedefiyle üretimi ve üreticiyi her alanda destekleme çalışmaları tarımın yanı sıra hayvancılığa yönelik de sürüyor. Büyükşehir'in veteriner hekimleri ilçe ilçe gezerek, küçükbaş ve büyükbaş hayvancılıkla uğraşan besicilerin ihtiyaçlarını belirliyor, daha fazla verim alınması amacıyla eğitim ve teknik destek veriyor. Büyükşehir ekipleri bu kapsamda Korkuteli'nin Yelten ve Yeşilyayla mahallelerinde saha çalışması gerçekleştirdi.

TIRNAK BAKIMI YAPILDI

Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri Yelten ve Yeşilyayla mahallelerinde besicilik yapan üreticileri ziyaret etti. Veteriner hekimler büyükbaş hayvanlar için çok önemli olan ve süt verimini etkileyen tırnak ve ayak bakımı ile iç-dış parazit uygulaması yaptı. Büyükşehir veterinerleri ayrıca vatandaşlara hayvanların bakımı ve beslenmesi konusunda bilgilendirme yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN