Avrupa Hareketlilik Haftası’nda Spil Dağı’nda gün doğumu yürüyüşü

Avrupa Hareketlilik Haftası’nda Spil Dağı’nda gün doğumu yürüyüşü

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında doğaseverleri Spil Dağı’nda buluşturdu. Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı koordinesinde düzenlenen “Gün Doğumu Yürüyüşü”ne 109 kişi katıldı.

Kent sakinlerini fiziksel aktiviteye teşvik etmek ve Manisa’nın doğal güzelliklerini tanıtmak amacıyla düzenlenen etkinlik, Spil Milli Parkı At Alanı Mevkii’nde başladı. Anemon ve Saruhanbey doğa sporları kulüplerinin de destek verdiği yürüyüşte katılımcılar, Bayrak Tepe’ye doğru ilerledi.

Doğayla iç içe gerçekleştirilen yürüyüşün ardından Bayrak Tepe’ye ulaşan katılımcılar, günün ilk ışıklarıyla birlikte ortaya çıkan Manisa manzarası eşliğinde mola verdi. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ikramlarla çay ve kahvelerini yudumlayan doğaseverler, Spil Dağı’nda gün doğumunu izledi.

Etkinliğe katılan vatandaşlar, yürüyüşün keyifli ve verimli geçtiğini belirterek Manisa Büyükşehir Belediyesi ile emeği geçenlere teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında düzenlediği etkinliklerle kent sakinlerini hareketli yaşama teşvik ederken, Manisa’nın doğal ve turistik değerlerinin tanıtılmasına da katkı sağlıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN