Bakırköy'de zincirleme kaza: 4 yaralı

Bakırköy'de zincirleme kaza: 4 yaralı

Bakırköy D-100 Karayolu'nda seyir halindeki otomobil, önünde giden kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonet yan yola savrularak devrilirken, o esnada kamyonete de bir motosiklet çarptı. Zincirleme kazada 4 kişi yaralandı.

Dün İstanbul'un Bakırköy ilçesinde, D-100 Karayolu Ankara istikametinde saat 00.00 sıralarında bir kaza meydana geldi. İddiaya göre, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen otomobil, Yenibosna mevkiine geldiği esnada bilinmeyen nedenle aynı yönde önünde giden bir kamyonete çarptı.

KAMYONET ARACA, MOTOSİKLET KAMYONETE ÇARPTI

Çarpmanın etkisiyle yan yola savrulan kamyonet, önce aydınlatma direğine daha sonra da hafif ticari araca çarparak devrildi. Aynı yönde arkadan gelen bir motosiklet ise kamyonete çarptı. Kaza sonrası araçlarda bulunan 4 kişi yaralandı. Yoldan geçenler bir yandan yardıma koşarken diğer yandan da durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleleri yaparak çevre hastanelere kaldırdı. Polis ekipleri de ikinci bir kaza yaşanmaması için yolda önlem aldı. Devrilen kamyonet, motosiklet ve otomobil ise çekiciler yardımıyla bulundukları yerden kaldırıldı. Yolun temizlenmesinin ardından polis ekipleri kapattığı şeritleri araç trafiğine açtı.

1-007.jpg

'KAMYONET ANA YOLDAN FIRLADI'

Kazanın görgü tanığı Fatih Sakar, "Kamyonet ana yolda ilerliyordu. Kırmızı bir araç kamyonete arkadan vurdu. Kamyonette ana yoldan fırlayıp aydınlatma direğine vurup yan yola savruldu. Hatta arkadan gelen bir motosiklette kamyonete vurdu" dedi.

Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

1-008.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN