Başkan Atay’dan açılış üstüne açılış

Başkan Atay’dan açılış üstüne açılış

Açılıştan açılışa koşarak her hafta ilçeye kazandırdığı yeni bir hizmetin kapılarını açan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, bir sözünü daha hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Efeler halkına verdiği sözlerin yüzde 96’sını gerçekleştiren Başkan Atay, mahalle sakinlerine söz verdiği Adnan Menderes Mahallesi Kapalı Pazar Yeri’ni 20 Mart Çarşamba günü (yarın) hizmete açacak.

Efeler’de yaşayan herkesin güvenle, hijyenik bir ortamda alışverişlerini yapabileceği Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri, Adnan Menderes Mahallesi Doğu Aydın Bulvarı Yahya Kemal Caddesi’nde yarın saat 13.00’te düzenlenecek törenle hizmete girecek.

Efeler halkını açılışa davet eden Başkan Atay, “Bir sözümü daha gerçekleştirecek olmanın heyecanı içindeyim. Tüm hemşehrilerimi pazar yerimizin açılış törenine, heyecanımıza ortak olmaya davet ediyorum.” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN