Başkan Bakkalcıoğlu Saadet Partisi Kongresi’ne katıldı

Başkan Bakkalcıoğlu Saadet Partisi Kongresi’ne katıldı

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Bozüyük İlçe Saadet Partisi’nin 8. Olağan Kongresi’ne katıldı.

Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongredeki seçime tek aday olarak giren Necip Meral güven tazeleyerek Saadet Partisinin yeniden ilçe başkanı oldu. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan program, faaliyet ve hesap raporlarının genel kurula sunulması ile devam etti. Kongrede konuşmaların ardından yeni ilçe yönetiminin belirlenmesi için seçimlere geçildi.

Seçimlere tek aday olarak katılan Necip Meral güven tazeleyerek yeniden ilçe başkanı oldu. Kongreye Genel Başkan Yardımcısı Ömer Abdullah Ayhan, Genel İdare Kurulu Üyesi Salih Berber, Saadet Partisi Bilecik İl Başkanı Ethem Ersöz, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, çevre il ve ilçe başkanları, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, delegeler ve üyeler katıldı. Yapılan seçim sonrasında Başkan Bakkalcıoğlu yeniden ilçe başkanı seçilen Necip Meral’i kutlayarak görevinde başarılar diledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN