Başkan Çerçioğlu’ndan Nazilli ve Bozdoğan’da altyapı çalışması

Başkan Çerçioğlu’ndan Nazilli ve Bozdoğan’da altyapı çalışması

Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü, kent genelinde altyapı yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun öncülüğünde yürütülen çalışmalar kapsamında Aydın’ın tüm ilçelerinde altyapı yatırımları hayata geçiriliyor.

ASKİ ekipleri tarafından Nazilli ilçesi Dallıca Mahallesi’nde içme suyu hattı yapımı sürdürülürken, Bozdoğan ilçesi Alhisar Mahallesi’nde ise direnaj hattı yenileme çalışması gerçekleştiriliyor. Yapılan çalışmalarla birlikte mahallelerin altyapısı güçlendiriliyor, kazanan Aydın ve Aydınlılar oluyor.

Toplam 2 bin 250 metre uzunluğunda hat yapım ve yenileme işini kapsayan, 2 milyon 100 bin TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen projeler, altyapı sistemlerinin uzun yıllar hizmet vermesini sağlayacak. Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Yatırım ve projelerin devam edeceğini belirten Başkan Çerçioğlu, “Aydınımızın tüm ilçelerinde altyapı çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın günlük yaşamını kolaylaştıran, uzun vadeli çözümler üreten yatırımları hayata geçirmeyi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN