Başkan Deveciler, Kocacami ve Mahkeme Mahallelerinde hemşehrileriyle buluştu

Başkan Deveciler, Kocacami ve Mahkeme Mahallelerinde hemşehrileriyle buluştu

Burhaniye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Burhaniye Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Deveciler ile CHP Burhaniye Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Kocacami ve Mahkeme mahallelerinde bulunan kahvehaneleri ziyaret etti.

Hemşehrileriyle bir araya gelen Başkan Deveciler ve ekibi, geçmiş beş yıllık süreçte Burhaniye için gerçekleştirilen çalışmaları değerlendirip, önümüzdeki dönemde planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu. "Değişen ve Gelişen Burhaniye" hedefi doğrultusunda kararlılıkla çalışacaklarını belirten Başkan Deveciler ve ekibi, hemşehrilerinden aldıkları destekle birlikte Burhaniye'ye kazandırılacak projeler üzerinde görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Deveciler, ziyaretlerin sonunda tüm desteklerinden dolayı hemşehrilerine teşekkür ederek, sevgi ve des teğin hiçbir zaman esirgenmediğini vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN