Başkan Dursun Mirza, Bandırma Kent Konseyi Genel Kurulu’na katıldı

Başkan Dursun Mirza, Bandırma Kent Konseyi Genel Kurulu’na katıldı

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Başkan Yardımcısı Niyazi Yeloğlu ve meclis üyeleri Bandırma Kent Konseyi Genel Kurul Toplantısı’na katıldı. Farklı kesimlerden temsilcilerin bir araya geldiği toplantıda, Bandırma’nın geleceğine dair öneriler ve projeler masaya yatırıldı.

Kent Konseyi Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada Başkan Mirza, ortak akıl, şeffaflık ve katılım ilkelerine dayanan bir yönetim anlayışını benimsediklerini vurguladı. “Kentimizin geleceğiyle ilgili kararları yalnızca belediye yönetimiyle değil, halkımızla, sivil toplum kuruluşlarıyla, meslek odalarıyla ve tüm paydaşlarımızla birlikte almayı önemsiyoruz. Bu toplantı, demokrasi kültürünün yerelde nasıl hayat bulduğunun en güzel örneklerinden biridir,” dedi.

Başkan Mirza, toplantıya katkı sunan herkese teşekkür ederek, “Kentimizin geleceğine dair fikirlerin açıkça ifade edildiği, görüş alışverişinin yapıldığı bu kıymetli buluşmada emeği geçen ve katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum. Bandırma’yı hep birlikte, daha yaşanabilir, daha sürdürülebilir ve daha güçlü bir kent haline getirmek için çalışmaya devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.

Kent Konseyi Başkanı Dr. Murat Ergöz ve kurul üyeleri de Başkan Mirza’ya destekleri ve katılımı için teşekkür etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN