Başkan Köse Safranbolularla Atatürk Filmini izledi

Başkan Köse Safranbolularla Atatürk Filmini izledi

Safranbolu Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yıldönümü anısına hayatını konu alan Atatürk filminin 2 seanslık gösterimini üstlendi.

Safranbolu Belediyesi tarafından Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını konu alan Atatürk filmi Ulu Önder’in vefatının 85. Yılı anısına, 9-10 Kasım tarihlerinde akşam saatlerinde Atamerkez Cineboss sinemasında gösterime sunuldu.

2 seansı Safranbolu Belediyesi tarafından üstlenilen Atatürk filminde, genç yaşlı herkese patlamış mısır ikramında bulunuldu. Film öncesi, Safranbolu Belediyesi stratejik planlama ofisi ve basın büro işbiriliği ile Cumhuriyet’in 100. Yılına özel hazırlanan ‘’Cumhuriyet Gururu’’ isimli kısa film izletildi ve katılımcılardan büyük beğeni topladı. Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse’nin katılımı ile başlayan, 2 saat 24 dakika boyunca Atatürk’ün çocukluk yıllarından 1914’lü yıllara kadar olan yaşamını konu alan filmde izleyiciler zaman zaman duygusal anlar yaşadı. Film bitiminde 7’den 70’e katılımcılar Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ile hatıra fotoğrafı çektirerek Atatürk’ün hatırasını yaşatan böyle güzel bir filmi izleme imkanı verdikleri için kendisine teşekkür etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN