Başkan Köse yağıştan etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu

Başkan Köse yağıştan etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu

Giresun’da etkili olan aşırı yağışın ardından Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, yağıştan en fazla etkilenen Aksu ve Küçükköy mahallelerinde incelemelerde bulundu. Sahaya inerek vatandaşların ve esnafın yaşadığı sorunları yerinde gören Başkan Köse, ekiplerin çalışmalarını da yakından takip etti.

Aşırı yağışın etkili olduğu bölgelerde incelemelerde bulunan Başkan Köse, mahalle sakinleri ve esnafla bir araya geldi. Yaşanan olumsuzluklar hakkında vatandaşlardan bilgi alan Köse, kendilerine geçmiş olsun dileklerini iletti. Vatandaşların taleplerini ve yaşadıkları sorunları dinleyen Başkan Köse, sorunların en kısa sürede giderilmesi için belediye ekiplerinin sahada olduğunu belirtti.

EKİPLERİN ÇALIŞMALARI YERİNDE TAKİP EDİLDİ

Başkan Köse, Aksu ve Küçükköy mahallelerinde yağış nedeniyle etkilenen noktalarda yürütülen çalışmaları da yerinde inceledi. Belediye ekiplerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Köse, yağışın ardından oluşan olumsuzlukların giderilmesi ve vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için ekiplerin koordineli şekilde çalışmalarını sürdürmesini istedi.

Özellikle yağışın etkili olduğu noktalarda ekiplerin hızlı şekilde müdahale ettiğini belirten Köse, sahadaki personelle de görüşerek yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

İLK ANDAN İTİBAREN SAHADIYIZ

Vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Fuat Köse, yaşanan yağış nedeniyle tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Belediyenin ilgili birimlerinin yağışın ilk anlarından itibaren sahada olduğunu belirten Köse, ihtiyaç duyulan her noktaya ekiplerin yönlendirildiğini ifade etti.

Köse: “Aşırı yağıştan etkilenen bölgelerimizde vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Ekiplerimiz sahada, yaşanan olumsuzlukların giderilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Esnafımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek hem geçmiş olsun dileklerimizi ilettik hem de sorunları yerinde dinledik. İnşallah yağışın oluşturduğu olumsuzlukları en kısa sürede ortadan kaldıracağız” dedi

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN