Başkentte araçlar birbirine girdi: Ölü ve yaralılar var

Başkentte araçlar birbirine girdi: Ölü ve yaralılar var

Ankara'nın Çankaya ilçesinde yaşanan bir trafik kazası, trajik bir sonuca yol açtı. İki otomobilin çarpışması sonucunda meydana gelen bu kaza, bir kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı ve iki kişi de yaralandı. Kazaya karışan araçların hızları, sürücülerin dikkat seviyeleri ve diğer etkenler üzerinde detaylı bir soruşturma başlatıldı.

Ankara’nın Çankaya ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı. Edinilen bilgilere göre kaza akşam saatlerinde Çankaya ilçesinde Hacıyolu Sokak ile Binektaşı Sokak’ın kesiştiği yerde meydana geldi.

yeni-proje-2.jpg

İddialara göre ters yönden gelen 42 Y 2538 plakalı otomobil ile tünelden çıkan 06 EZ 1533 plakalı Dacia marka otomobil yolun kesiştiği yerde çarpıştı.

yeni-proje-3.jpg

Çarpışmanın etkisi ile iki araç da savruldu.

yeni-proje-4.jpg

42 Y 2538 plakalı otomobilin yolcu koltuğunda bulunan şahıs hayatını kaybederken iki aracın sürücüsü ise yaralandı.

yeni-proje-5.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN