Batman'da sulama kanalında kaybolan geçten acı haber: 8 gün sonra cansız bedenine ulaşıldı

Batman'da sulama kanalında kaybolan geçten acı haber: 8 gün sonra cansız bedenine ulaşıldı

Batman'da, 7 Haziran'da sulama kanalına girdikten sonra kaybolan 19 yaşındaki Majid Halef'in cansız bedeni, 8 gün sonra bulundu.

Suriye'deki savaştan kaçıp ailesiyle birlikte Türkiye'ye sığınan ve Batman'da çobanlık yapan 19 yaşındaki Majid Halef, 7 Haziran'da Kozluk ilçesi Samanyolu köyündeki sulama kanalına girdikten sonra kayboldu. Halef'in elbiselerinin sulama kanalının kenarında bulunması üzerine yetkililer harekete geçti.

Sağlık, jandarma, AFAD ve itfaiye ekipleri bölgeye sevk edilerek arama çalışmalarına başladı. Batman AFAD, Batman İtfaiyesi dalgıç ekipleri, UMKE, Hayrat, Umut Kervanı, ANDA, İHH ve Batman arama kurtarma ekiplerine Diyarbakır'dan gelen AFAD, JAK ve UMKE ekipleri de katıldı.

AFAD koordinasyonunda, 11 ayrı noktada ve 54 kilometrelik bir alanda arama çalışmaları yürütüldü. Serinlemek için girdiği sulama kanalında akıntıya kapıldığı düşünülen Halef'in arama çalışmaları, 8 gün sonra sonuç verdi.

Halef'in cesedi, kaybolduğu yerden 10 kilometre uzakta, suyun dibinde bir mazgala sıkışmış halde bulundu. Batman Belediyesi dalgıç ekipleri, Halef'in cansız bedenini sıkıştığı yerden çıkardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN