Baygınlık geçirin şoför aracı ile denize düştü: Ölümden döndü

Baygınlık geçirin şoför aracı ile denize düştü: Ölümden döndü

Aydın'ın Didim ilçesinde, araç başında baygınlık geçiren şoför ölümden döndü. Şeyhmus Gündüz isimli vatandaş balık almak için gittiği iskelede direksiyon başında baygınlık geçirdikten sonra arabası ile birlikte denize düştü. Gündüz, çevredekiler tarafından denizden kurtarıldı.

Kaza, saat 07.30 sıralarında Çamlık Mahallesi Yalı Caddesi sahilinde meydana geldi. Kamyoneti ile balık almaya gelen Şeyhmus Gündüz, iskeleye yanaştığı sırada direksiyon başında tansiyonun düşmesi sonucu bayıldı.

Gündüz, direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonetiyle denize düştü. Çevredekiler yardıma koşup, kendi imkanlarıyla sürücü Gündüz'ü araçtan çıkardı.

5714552.jpg

Kurtarılan Gündüz, olay yerine çağrılan sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Didim Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Gündüz, tedavisinin ardından taburcu edilirken, kamyoneti ise vinçle denizden çıkartıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN