Belediye başkanı kaza geçirdi: Sürücüler de yaralandı

Belediye başkanı kaza geçirdi: Sürücüler de yaralandı

Edirne'nin İpsala ilçesinde, otomobille traktör çarpıştı. Meydana gelen kazada 43 yaşındaki Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç ve 2 kişi yaralandı. Daha sonra yaralılar Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Günenç'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Edirne’nin İpsala ilçesinde, Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç'in de içinde bulunduğu otomobille bir traktörün çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.

Kaza, saat 13.00 sıralarında, Keşan-İpsala yolundaki Esetçe beldesi kavşağında meydana geldi. İpsala’dan Keşan yönüne giden Baran Çelik (25) yönetimindeki 22 EN 121 plakalı Enez Belediyesi’ne ait makam otomobili, Esetçe beldesi kavşağında Hasan Çetin'in (68) kullandığı 22 DP 209 plakalı traktör ile çarpıştı.

Kazada, sürücüler Çelik ve Çetin ile makam otomobilinde bulunan Enez Belediye Başkanı Günenç yaralandı. İhbarla kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedaviye alındı.

Belediye Başkanı Özkan Günenç ve makam şoförü Baran Çelik’in sağlık durumunun iyi olduğu, traktör sürücüsü Hasan Çetin’in ise hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN