‘Emlak Beyanı Artık Çok Kolay’ sloganıyla yapılan açıklamada; ‘’Belediye’ye gelmeden, birkaç dakika içinde online beyan sistemi üzerinden yeni emlak beyanı bildirimi yapabilirsiniz. Söz konusu hizmet için www.bilecik.bel.tr adresinden girerek, Online Beyan Sistemi daha sonra Yeni Emlak Beyanı Bildirimi kısmından gerekli formu doldurarak, Gönder tuşuna basabilirsiniz.
Yapılan açıklamada ayrıca ilgili hizmetle ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için 444 88 58 numaralı telefonların aranabileceği bilgisi paylaşıldı.
Önemli isimler panelde
Çocuk İstismarı ve İhmalini Önleme Derneği Başkanı Murat Altuğgil, “Sosyal Hizmetler, Mevcut Sorunlar ve Eğitim Konularının Rolü”, İzmir Demokrasi Üniversitesi’nden Prof. Dr. Orkide Bakalım “Okullarda Psikolojik Destek Hizmetleri, Koruyucu ve Destekleyici Politikalar”, Psikolojik Danışman Ezgi Deniz Ergüven “Akran Zorbalığı, Siber Zorbalık ve Madde Bağımlılığı”, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği (İSİG) Meclisi İzmir Temsilcisi Mustafa Güven “Çocuk İşçiliği ve MESAM” ve Avukat Bedriye Kurtuluş Türk “Çocuğun Korunma Hakkı ve Adalet Sisteminde Çocuk” başlıklı panellerde konuşmacı olacak.
