Bitlis'te üç köyde sokağa çıkma yasağı sona erdi

Bitlis'te üç köyde sokağa çıkma yasağı sona erdi

Bitlis'in Tatvan ilçesinde 3 köy ve mezrada terör örgütü mensuplarının bulunması nedeniyle sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti. Valilikten yapılan açıklamada sokağa çıkma yasağının kaldırıldığı bildirildi.

Bitlis'in Tatvan ilçesi sınırlarında bulunan Sallıca, Özekli ve Teknecik köy ve mezralarında bölücü terör örgütü mensupları bulunduğu gerekçesiyle sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti.

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, sokağa çıkma yasağının kaldırıldı şu ifadelerle bildirildi:

"SAAT 16.00'DAN İTİBAREN KALDIRILMIŞTIR"

“Bölücü terör örgütü (BTÖ) mensuplarının bulunduğu ve barınma amaçlı sığınak/barınak tesis ettikleri bilgisi alınması neticesinde, bahse konu bölgelerde BTÖ mensuplarının yakalanmaları, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi gereğince 3 Temmuz 2022 Pazar günü saat 12.00’dan itibaren ilan edilen ‘Sokağa Çıkma Yasağı’, 4 Temmuz 2022 Pazartesi günü saat 16.00’dan itibaren kaldırılmıştır.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN