Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı istifa etti

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı istifa etti

AK Partili Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, sızdırılan fotoğrafları sonrası partiden ve belediye başkanlığından istifa ettiğini "Milletvekilimiz, il başkanımız, yerel yönetimler başkanlığımızda istişareler sonucunda partimi düşünerek, Boyabat'ı düşünerek, sizleri düşünerek istifa kararı alıyorum" sözleriyle duyurdu.

Bir kadınla samimi fotoğrafları sosyal medyada yayınlanan Sinop Boyabat Belediyesi'nin AK Partili Başkanı Şefik Çakıcı bugün belediye binası önünde hem partiden hem de belediye başkanlığından istifa kararı aldığını duyurdu.

Çakıcı, "Gece- gündüz sizin yüzünüzü ak etmek için çalıştım. Sizlere hizmet etmekten, AK Partili olmaktan gurur duydum. Bana ve size bu ayrılış yakışmadı fakat ben sizlere yanlış yapmadım. 6 ay öncesinden sahte hesap ve kirletmelerle başlayan bir sürecin sonuna geldik. Yaptığımız istişareler ardından partimi, Boyabat'ı, sizleri düşünerek istifa kararı alıyorum" dedi.

Bu sırada bina önündeki vatandaşlardan "Hayır, seçimle geldin seçimle gideceksin”, “Başkanım yarı yolda bırakma bizi" diye bağıranlar duyuldu.

ŞEFİK ÇAKICI KİMDİR?

1995'ten 2014 yılına kadar ticaretle ilgilenen Şefik Çakıcı, 2014 yılında yapılan mahalli seçimlerde Boyabat Belediye Başkanı oldu. Milli Gençlik Vakfı Yöneticiliği ve Başkanlığı, Fazilet Partisi Gençlik Kolları Üyeliği, AK Parti Boyabat Gençlik Kolları Başkanlığı, 2 Dönem AK Parti Boyabat İlçe Başkanlığı, Kent Meclis Yönetim Kurulu Üyeliği, Kızılay Yönetim Kurulu Üyeliği ve Sinop Ticaret Odası Üyeliği yapan Çakıcı, AK Parti Genel Merkezi'nin düzenlediği Siyaset Akademisini bitirdi. Çakıcı, evli ve üç çocuk babası.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN