Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu Ahıska Türkleri sürgünün 79. yılı anma programına katıldı

Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu Ahıska Türkleri sürgünün 79. yılı anma programına katıldı

Bozüyük, Ahıska Türkleri Sürgününün 79. Yılı münasebeti ile düzenlenen anma programına ev sahipliği yaptı.

Bozüyük Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen anma programı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlarken, Ahıska Türkleri Sürgünü’nün 79. Yılı anısına hazırlanan belgesel gösterildi, protokol konuşmalarının ardından, mevlid okunarak, sürgünde yaşamını yitirenler için dua edildi.

Programa katılan Belediye Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu Ahıska Türkü soydaşlarımız ile görüşerek, sürgünün 79. Yıl dönümünde yaşanan acıların izlerini hala üzüntü ile kalplerinde taşıdıklarını belirtti.

Programa Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu, Kent Konseyi Başkanı Nurettin Oydu, Dünya Ahıska Türkleri Birliği Genel Sekreteri Fuat Uçar, Dünya Ahıska Türkleri Birliği Bozüyük Temsilciliği Başkanı Bekir Velioğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN