Bu şehirde güvenle dolaşmak mümkün değil: Aile çetesi, para vermeyen arkadaş grubunu bıçakladı

İstanbul'da bir arkadaş grubunu, para vermediği için bıçaklayan ve kaskla darp eden aynı aileden dört kişi, güvenlik kameralarını izleyerek şüphelileri tespit eden polis tarafından yakalandı. Saldırganlardan birinin, 'kasten yaralama' suçundan arandığı ortaya çıktı.

İstanbul'un Beşiktaş ilçesi Çarşı semti Sinanpaşa Mahallesi'nde 2 Kasım 2022 Çarşamba günü saat 01.30 saatlerinde Burak Can E., Hayat D., Cemil E. ve Aykut Ç., kartal heykeline doğru yürümeye başladı.

O esnada 4 arkadaşın yanına gelen bir grup, iddiaya göre onlardan para istedi. Gençlerin para vermeyi reddetmesi üzerine aralarında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada şahıslar, 4 arkadaşa bıçak ve kaskla saldırdı. Dakikalarca süren kavga anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

istanbul-besiktas-gasp.jpg

PARA VERMEDİLER DİYE BIÇAKLA SALDIRDILAR

Kavganın ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, bacağından ve kolundan bıçakla yaralanan Burak Can E.'yi ve karnından yaralanan Cemil E.'yi ambulansla Sarıyer Seyrantepe'deki Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, bacağından yaralanan Aykut Ç.'yi Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı.

Bacağından hafif şekilde yaralanan Hayat D.'nin ise ayakta tedavisi yapıldı. Hastaneye kaldırılan 3 arkadaşın durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

istanbul-besiktas-bicakli-saldiri.jpg

AİLE ÇETESİ KISKIVRAK YAKALANDI

Olayın ardından hemen harekete geçen Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü polisleri, çevredeki güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek görgü şahitlerinin ve yaralıların ifadesine başvurdu.

Yapılan çalışmalar sonucunda saldırganlardan birinin, emniyette 'kasten yaralama', 'hırsızlık', 'polise mukavemet' ve 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' gibi benzer suçtan çok sayıda kaydı bulunan ve 'kasten yaralama' suçundan aranan Ufuk Can B. olduğu anlaşıldı.

Diğer saldırganların ise Ufuk Can B.'nin oğlu, benzer suçlardan çok sayıda kaydı bulunan annesi Emel B. ve yaşları küçük Emel Y. ve Sevim P. olduğu tespit edildi.

Saldırganlar olaydan hemen sonra polis tarafından yakalandı.

istanbul-besiktas-kavga.jpg

MAHKEME, BIÇAKLI SALDIRGANLARI SERBEST BIRAKTI

Gözaltına alınan saldırganlara ifadelerini alınması sonrasında 'kasten yaralama' ve 'ateşli silahlar kanununa muhalefet' suçlarından adli işlem yapıldı.

Emniyette işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen Ufuk Can B., çıkartıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, annesi Emel B. ile yaşı küçük Emek Y. ve Sevim P. savcılık tarafından serbest bırakıldı.

istanbul-besiktas-asayis.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN