Uyuşturucuyla mücadele derneğinin başkanı ikinci kez 'uyuşturucu ticareti yapmak'tan tutuklandı

Uyuşturucuyla mücadele derneğinin başkanı ikinci kez 'uyuşturucu ticareti yapmak'tan tutuklandı

Daha önce 'uyuşturucu ticaret yapmak' suçundan hüküm giyen Uyuşturucu Bağımlılığı Arındırma Merkezi Genel Müdürü İsmail Karakaş, bir kez daha uyuşturucuyla yakalandı. Beraber olduğu kadınlara uyuşturucu hap verdiği ileri sürülen Karakaş, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ankara'da Uyuşturucu Bağımlılığı Arındırma Merkezi (UBAM) Genel Müdürü İsmail Karakaş'ın kendilerine uyuşturucu hap verdiğini dile getiren birçok kadın, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına giderek suç duyurusunda bulundu.

Bunun üzerine başsavcılık tarafından yapılan soruşturma ve alınan mahkeme kararıyla birlikte Karakaş'ın işyeri ve otomobilinde arama yapıldı.

ismail-karakas-kimdir-kac-yasinda-nereli.jpg
İsmail Karakaş

İŞYERİNDE UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Sabah'ta yer alan habere göre, yapılan aramalarda, UBAM Genel Müdürü İsmail Karakaş'ın çantasının gizli bölmelerinde ayrı ayrı poşetlenmiş kullanıma hazır 36 adet 'beste' tabir edilen eroin, yeşil ve kırmızı reçete ile satılan 117 adet çeşitli ilaç ile farklı kişilerin kimlikleri bulundu.

İşyerinde yapılan aramalarda ise, masasının altında bant ile yapıştırılmış ses kayıt cihazı çıktı. Bunun üzerine Karakaş, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

ismail-karakac-ne-is-yapiyor.jpg

DAHA ÖNCE DE UYUŞTURUCU TİCARETİNDEN CEZA ALMIŞTI

UBAM Genel Müdür İsmail Karakaş hakkında 2016 yılında Ankara 3. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 'uyuşturucu madde ticareti yapma' suçlamasıyla dava açılmıştı.

Karakaş, mahkemede üzerine atılı suçları işlemediğini savundu. Mahkeme heyeti, ele geçirilen maddelerin bir kısmının eroin olması dolayısıyla Karakaş'a 12 yıl 6 ay hapis cezası verilmesine hükmetmişti.

ismail-karakas-neden-tutuklandi.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN