Bursa'da durakta bekleyen kadına çirkin saldırı: Yangın söndürme tüpünü sıkıp kaçtılar

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, otobüs durağındaki bankta oturan kadına, bir grup kamyonetle yaklaşarak yangın tüpüyle gaz sıktı. O anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, otobüs durağındaki bankta oturan bir kadına yönelik çirkin saldırı gerçekleşti. Plakasız kamyonetteki bir grup, caddedeki otobüs durağına yaklaştı ve bir kişi yangın söndürme tüpünü kadına doğrultarak gaz sıktı. O anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

basliksiz-2.jpg

Görüntülerde, kadının oturduğu yerden kalkmadığı, kamyonette bulunanların ise küfrederek uzaklaştıkları görüldü. Kalabalık grup, o anları da kamyonetin arkasındaki araçla kendilerini takip eden arkadaşlarına cep telefonuyla kayıt altına aldırdı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. Geçen ay İstanbul'da buna benzer bir saldırı daha gerçekleştirilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN