Bursa'da spor aletlerine sıkışan gencin yardımına itfaiye yetişti!

Bursa'da bir parka spor aletlerini kullanan genç spor aletlerine sıkışınca yardımına itfaiye ekipleri koştu. Çevredekilerin ihbarı üzerine ekipler olay yerine hızla ulaşırken o anlar ise kameralara böyle yansıdı.

Bursa'da bir parkta yer alan spor aletlerine sıkışan gencin yardımına itfaiye ekipleri yetişti.

Osmangazi ilçesi Zekai Gümüşdiş Mahallesi Gazi Osman Paşa Caddesi üzerinde bulunan bir parkta meydana gelen olayda parkta arkadaşlarıyla spor yapan genç, bilinmeyen bir nedenden ötürü başını spor aletlerinin korumalarına sıkıştırdı. Birkaç deneme yapmasına rağmen başını kurtaramayan gencin arkadaşları ise durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri kısa ürede olay yerine gelerek, demir makası ile aleti kesti. Amatör sporcu gencin kafası ise demir korkuluklardan çıkarıldı.

O anlar kameralara böyle yansıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN