Çağla Alara Pınarcı'nın ölümünde takipsizlik kararı

Çağla Alara Pınarcı'nın ölümünde takipsizlik kararı

İstanbul'da erkek arkadaşıyla gittiği bir konser sırasında fenalaşarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Çağla Alara Pınarcı'nın ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada "takipsizlik kararı" verildi. Söz konusu takipsizlik kararında "Kişinin ölümünün çoklu uyutucu ve uyuşturucu maddenin toksikasyonu sonucu meydana geldiği kanaatinin oluştuğu"nun belirtildiği kaydedildi.

Geçtiğimiz Kurban Bayramı'nda meydana gelen olayda, Hatay'dan İstanbul'a gelen 24 yaşındaki Pınarcı'nın gittiği konserin ardından fenalaşıp kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmesine ilişkin yürütülen soruşturma tamamlandı.

Soruşturma sonucu verilen "takipsizlik kararı"nda, Adli Tıp Kurumu Morg İhtisas Dairesince düzenlenen otopsi raporunda "Kişinin ölümünün çoklu uyutucu ve uyuşturucu maddenin toksikasyonu sonucu meydana geldiği kanaatinin oluştuğu"nun belirtildiği kaydedildi.

DOSYADA İDDİA VE ŞİKAYET YOK

Genç kızın ölümüne sebep üçüncü bir kişiye atfedilebilir kusur tespit edilemediği aktarılan kararda, dosyaya yansıyan bir iddia veya şikayetin de bulunmadığı ifade edildi.

Maktul Çağla Alara Pınarcı'nın ölüm nedeninin kullanmış olduğu uyuşturucu madde intoksikasyonu olduğunun anlaşıldığı aktarılan kararda, bu nedenle "kovuşturmaya yer olmadığı"na karar verildiği belirtildi.

NE OLMUŞTU?

Hatay'da yaşayan üniversite öğrencisi Çağla Alara Pınarcı, Kurban Bayramı tatilinde erkek arkadaşıyla İstanbul'a gelmiş, 16 Temmuz günü gittiği konserin ardından fenalaşmıştı.

Erkek arkadaşının hastaneye götürdüğü Pınarcı, hayatını kaybetmişti. Pınarcı'nın ölümüne ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında ifadesi alınan erkek arkadaşı, daha sonra serbest bırakılmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN