Cami inşaatındaki çökmede 3 işçi enkaz altında kaldı

Cami inşaatındaki çökmede 3 işçi enkaz altında kaldı

Erzurum'daki bir camii inşaatında kubbenin çökmesi nedeniyle 3 işçi enkaz altında kaldı. Yaralı işçiler kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Erzurum'un Oltu ilçesinde saat 12.00 sıralarında Fatih Cami inşaatında çökme meydana geldi. Bin kişilik ve iki katlı caminin kubbesine beton atılması sırasında yaşanan çökmede işçiler harç ve tahta kalıpların altında kaldı. 49 yaşındaki Fatih Gözütok, 43 yaşındaki Sinan Tokgöz ve 36 yaşındaki Okan Bozo'yu enkaz altından çıkarmak için yoğun çaba sarf edildi.

İşçileri kurtarmak için, diğer işçiler, mahalle halkı, polis ve itfaiye erleri zamanla yarıştı. Enkaz altından kurtarılan yaralı 3 işçi, ambulanslarla Oltu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İşçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Cami inşaatında göçükle ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN