Çanakkale'de hayvanseverlerden protesto! 'Hayvana, doğaya, yeryüzüne özgürlük' pankartları yükseldi

Çanakkale'de hayvanseverlerden protesto! 'Hayvana, doğaya, yeryüzüne özgürlük' pankartları yükseldi

Sokak hayvanlarına yönelik şiddet ürkütücü boyuta ulaştı. Çanakkale’nin Gökçeada ilçesi sakinleri de sokak hayvanlarının zehirlenmesine yönelik eylem gerçekleştirdi. Hayvansever vatandaşlar yaptıkları yürüyüşte, 'Hayvana, doğaya, yeryüzüne özgürlük' pankartlarını havalandırdı.

Gökçeada ilçesinde sokak hayvanlarının zehirlenmesi nedeniyle hayvanseverler bir araya geldi. Hayvanseverler ‘’Hayvanlara Şefkat, Doğaya Saygı’’, ‘’Hayvana, Doğaya, Yeryüzüne Özgürlük", ‘’Gökçeada Hayvanlarına Sahip Çıkıyor ’’ yazılı pankartlar eşliğinde Belediye Meydanı’na kadar yürüyüdü. Yürüyüşe kaldırım ve dükkanlarda bulunan vatandaşlarda alkışları ile eşlik etti.

yeni-proje-2-004.jpg

Yürüyüşün ardından düzenleme komitesi adına basın açıklamasını okuyan Aslı Bektaş, "Bugün burada adamızın sokak hayvanlarına sahip çıktığını görüyoruz. Son zamanlarda yaşanan hayvan ölümleri bizleri üzmüştür. Bu katliamı yapanların adalet önünde hesap vermesini istiyor ve suç duyurusunda bulunuyoruz" dedi.

yeni-proje-3-004.jpg

Yürüyüşe hayvanseverlerin yanı sıra siyasi partilerin belediye başkan adayları ve vatandaşlar katılım sağladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN