Ceyhanlı kadınlar el emeği göz nuru ürünlerini sergiliyor

Ceyhanlı kadınlar el emeği göz nuru ürünlerini sergiliyor

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, dünyanın yarısını oluşturan kadınların hayatı güzelleştirdiğini vurguladı. Ceyhan’da kadın emeğine büyük önem veren, belediyelere örnek teşkil edecek ‘Kadın Eli Birimi’ni kuran Başkan Hülya Erdem, Mustafabeyli Ortaokulu’nda düzenlenen sergiye katıldı.

Ceyhan Halk Eğitim’de kurs gören kadınların el emeği göz nuru ile hazırladıkları ürünlerin yer aldığı dikiş nakış sergisinin Ceyhan’ın Mustafabeyli Mahallesi’nde açılmasının onur verici olduğunu kaydeden Başkan Hülya Erdem, “Ceyhanımız kadınlarla daha güzel. İlçemizde her alanda, her kulvarda üstün başarı sergileyen, belediyemiz kapsamında da halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda sanattan spora, biçki dikişten mutfak ve hediyelik eşyalara kadar bir çok üretim gerçekleştiren tüm kadınları yürekten kutluyorum. Kadınların el emeğiyle ürettikleri, her biri birbirinden güzel ürünlerin yer aldığı sergiyi birlikte gezdik. Ne mutlu el emeğiyle güçlenen kadınlara” dedi.

“İLÇEMİZ YENİ BİR ÇEHRE KAZANDI”

Kadınlara olan desteğinin artarak devam edeceğini dile getiren Çukurova’nın tek, Ceyhan’ın ilk ve tek kadın Belediye Başkanı Hülya Erdem, biçki dikiş, nakış kursu kursiyerlerinin açtığı serginin ilçeye yeni bir çehre kazandırdığını ifade etti. Sergiye tüm Ceyhanlıları ve Adana’daki tüm hemşehrilerini davet eden Başkan Erdem, emeği geçenlere teşekkür etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN