Çiğköfteciye torpil atan çocukları depoda alıkoymuşlardı: Cezaları belli oldu

İstanbul'da işlettikleri çiğköfteciye torpi atan çocukları yakalayıp işyerinin deposunda zorla alıkoyan iş yeri sahiplerinin davasında karar çıktı. Mahkeme, 3 sanığı 3 yıl 1 ay 15’er gün hapis cezasına çarptırdı.

İstanbul Şişli'de işlettikleri çiğköfteciye torpil atıp kaçan 3 çocuğu yakalayarak iş yerinin deposunda ışıkları kapatmak suretiyle alıkoyan iş yeri sahiplerinin davası karara bağlandı. Mahkeme, sanıklar Erol İnanır, Yakup İnanır ve Yusuf Eren İnanır’ı ‘cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçundan 3 yıl 1 ay 15’er gün hapis cezasına çarptırdı. İddianamede şüphelilerin, mağdur M.T.K.’ya tokat atarak diğer mağdurlar F.E. ile E.O.’yu ise itip kakarak iş yerinin altında bulunan depo bölümüne götürdükleri, deponun kapısını ve ışıkları kapatarak mağdurların ailesi ile polis ekipleri olay yerine gelene kadar mağdurları depoda tuttukları kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN