Çocukların 'oyuncak abisi', mevsimlik işçi çocuklarının yüzünü güldürdü

Çocukların 'oyuncak abisi', mevsimlik işçi çocuklarının yüzünü güldürdü

'Oyuncaksız Çocuk Kalmasın' projesi ile tanınan Muhsin Şaşmaz, çocuklar için köy köy gezmeye devam ederken, mevsimlik tarım işçisi çocukları sevindirmeye devam ediyor.

Bursalı iş insanı Muhsin Şaşmaz, Karacabey'de mevsimlik işçilerin kamplarının bulunduğu Bursa'nın Keşlik ve İsmetpaşa köylerini ziyaret etti.

Kamuoyunda köy köy gezerek çocuklara oyuncak dağıtmasıyla, 'Oyuncaklar Muhsin Abiden' sloganıyla tanınan iş insanı Muhsin Şaşmaz, Bursa'nın Keşlik İsmetpaşa Köyü'nde mevsimlik işçilerin çocuklarına oyuncak dağıttı.

'ÇOCUK GÜLERSE DÜNYA GÜLER'

Önceden de köy köy gezen ve burada da mevsimlik işçilerin çocuklarının yüzünü güldüren 'çocukların Muhsin abisi', Keşlik İsmetpaşa Köyü'nde bulunan çocukları sevindirdi.

7-copy.jpg

Çocuklara kendi elleriyle oyuncakları hediye eden Şaşmaz, yaşadığı mutluluğu tarif etmenin imkansız olduğunu dile getirdi. Çocukların yaşadığı mutluluğun gözlerinden okunduğunu belirten Şaşmaz, “Ben küçükken, 'biz hep bir oyuncakçı gelsin, bize oyuncak dağıtsın diye düşünürdüm. Ama olmadı. Bu projeyle çocuklarımızın hayatına dokunmak, onları geleceğe hazırlamak istiyoruz. Çocuklar, ülkenin geleceğidir"

Karavanı gördüklerinde heyecandan yerlerinde duramayan çocuklar, “Karavanı gördüğümüzde çok heyecanlandık. Biz oyuncak verdikleri için çok mutlu olduk. Herkese çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN