Çorlu Deresi taştı, tarım arazileri sular altında kaldı

Tekirdağ'da sağanak yağış nedeniyle Çorlu Deresi taştı. Tarım arazileri sular altında kaldı, bazı araçlar suya gömüldü.

Trakya'da kirli suyuyla sık sık gündeme gelen Ergene Nehri'nin kollarından Çorlu Deresi, Yıldız Dağları'ndaki karların erimesiyle Tekirdağ'ın Ergene ilçesi kesiminde taştı. Taşkınla birlikte tarım alanları su altında kaldı.

3889363.jpg

Dere kıyısında bulunan bazı tarım alanları su altında kaldı. Derenin taşmasıyla birlikte çiftçilerin tarlalarına gitmek için kullandığı köprü ile Misinli ile İğneler mahallelerini birbirine bağlayan yol da su altında kalınca geçici olarak araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Belediye ekipleri yol üzerinde iş makineleri ile kapalı olan su giderlerinde temizlik çalışması başlattı.

ARAÇ SÜRÜCÜSÜ SON ANDA KURTULDU

Tekirdağ’ın Saray ilçesinde sağanak yağış ve yüksek kesimlerdeki karların erimesi sonucu bazı kesimlerde dereler taşma noktasına gelirken, bazı kesimlerde ise dereler taştı. Derenin taştığı bölgeden geçmeye çalışan M.D.’nin idaresindeki otomobil, taşkına kapılarak sürüklendi. O sırada aracın sürücüsü can havliyle kapıları açarak, son anda araçtan çıkarak canını kurtardı. Sürücü hastaneye sevk edilirken, polis ekipleri bölgede güvenlik önlemleri aldı.

3890080.jpg

SELDE 20 KUZU TELEF OLDU

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde aşırı yağışlardan dolayı dere taştı. Derenin taşmasıyla sular koyun ağılını bastı. Sel sularına kapılan 20 kuzu telef oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN