Destanların dansı büyüledi

Destanların dansı büyüledi

Çorlu'nun düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıl dönümü kutlamaları, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Enis Sülün Konferans Salonu’nda sahnelenen "Destanların Dansı" adlı özel gösteri ile sona erdi. Salonun tamamen dolduğu etkinlik, izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Çorlu Belediyesi ile Çorlu TSO'nun ev sahipliğinde gerçekleşen kültürel etkinlik, kurtuluş coşkusuna farklı bir boyut kattı. Tarihî destanları sanatla buluşturan "Destanların Dansı" adlı gösteri, izleyenlere zaman zaman keyifli zaman zaman ise duygu dolu anlar yaşattı.

Protokol ve Sanatseverler Bir Arada

Yoğun katılımın olduğu geceye; Çorlu Kaymakamı Niyazi Erten, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda davetli katıldı. Geniş katılımla sahnelenen gösteri, salonda bulunan tüm koltukların dolmasına rağmen büyük bir ilgiyle takip edildi ve izleyenlerden tam not aldı.

Gösterinin sona ermesinin ardından, Çorlu Kaymakamı Niyazi Erten, sahne alan ekibe Çorlu halkı adına çiçek takdim ederek teşekkürlerini sundu.

Çorlu Fotoğrafları Sergisi İlgi Odağı Oldu

Daha sonra Başkanlar Ahmet Sarıkurt ve İzzet Volkan ile birlikte fuaye alanına geçti. Burada, 3. Ulusal Çorlu Fotoğraf Yarışması’nda derece elde eden ve sergilenmeye değer bulunan eserlerin yer aldığı sergiyi inceledi. Başkan Sarıkurt’tan sergilenen fotoğraflar ve yarışma hakkında detaylı bilgiler alan protokol üyeleri, Çorlu’nun farklı yönlerini yansıtan eserleri dikkatle inceledi.

Kurtuluş coşkusunun kültürel ve sanatsal etkinliklerle taçlandırıldığı bu anlamlı gece yoğun katılımla gerçekleştirildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN