“Dijital Çağda Ebeveyn Olmak” anlatılacak

“Dijital Çağda Ebeveyn Olmak” anlatılacak

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, çocukların dijital dünyada güvenli ve sağlıklı bir şekilde yol alabilmesi için ebeveynlere yönelik önemli bir konferans düzenliyor. "Dijital Çağda Ebeveyn Olmak" başlığıyla gerçekleştirilecek olan bu etkinlik, internet kullanımı ve siber güvenlik konularına dikkat çekecek.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Çocuk Hakları Birimi, Bilim Deney Merkezi, Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (SODİGEM) ile Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü iş birliğinde organize edilen konferans, 15 Mart Cumartesi günü Eskişehir Haller Gençlik Merkezi Frigya Salonu’nda saat 14.00’de başlayacak.

Ebeveynlere, çocuklarının dijital dünyada karşılaşabileceği tehlikelere karşı nasıl daha bilinçli olabilecekleri anlatılacak olan konferansta, internet güvenliği ve siber zorbalık gibi konular masaya yatırılacak. Etkinlikte SODİGEM Müdürü Prof. Dr. Adile Aşkım Kurt, Uzman Psikolojik Danışman Berna Gül ve Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nden uzman personel tarafından “Teknolojinin çocuklara olumlu ve olumsuz etkileri, çocuğunuz siber zorbalığa uğruyor ve/veya siber zorbalık yapıyorsa neler yapılmalı? Çocuğunuz teknoloji bağımlısıysa ne yapmalısınız? Mağduriyet yaşamanız halinde ne yapmalısınız?” gibi önemli başlıklar ele alınacak.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, dijital çağda ebeveynlerin rolünü güçlendirmek ve çocukları güvenli bir şekilde dijital dünyada büyütmelerine yardımcı olmak amacıyla tüm ebeveynleri bu faydalı konferansa davet etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN