Doğal Yaşam Parkı’na girişler ücretsiz

Doğal Yaşam Parkı’na girişler ücretsiz

İzmir Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında 27 Nisan’a kadar 18 yaş altı öğrenciler ve okul gezilerinin refakatçileri için Doğal Yaşam Parkı’na girişleri ücretsiz yaptı.

İzmir’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikler ile coşkuyla kutlanıyor. Çocuklar için birbirinden renkli programlar hazırlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı’na girişleri de ücretsiz yaptı. 0-6 yaş arasındaki çocukların ücretsiz şekilde giriş yaptığı Doğal Yaşam Parkı, 27 Nisan tarihine kadar 18 yaş altı çocuklar için de ücretsiz oldu. Öğrenciler ve okul grupları ile düzenlenen gezilerde, öğrencilere eşlik eden öğretmen, rehber ve görevliler de parka ücretsiz olarak girebiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN