Döner bıçakları ve sopalarla sokağa çıkan Suriyeliler sınır dışı edilecek

Döner bıçakları ve sopalarla sokağa çıkan Suriyeliler sınır dışı edilecek

Adana’da ellerinde silah, sopa ve kesici aletlerle yüzleri maskeli şekilde dolaşan Suriyeli kişilerden 8’i yakalandı. Yakalanan şüphelilerin işlemleri bittikten sonra sınır dışı edileceği öğrenildi.

Adana’da Suriyeli bir kişinin sosyal medya hesabından paylaştığı görüntüler tepki çekti. Görüntülerde, bir grup Suriyelinin yüzleri maskeli bir şekilde ellerinde silah, sopa ve kesici aletlerle sokakta dolaştığı görüldü. Bunun üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Kısa sürede yerleri belirlenen şüphelilerden 8’i kıskıvrak yakalandı. Yakalanan şüphelilerin işlemleri bittikten sonra sınır dışı edileceği öğrenildi. Görüntülerde bulunan diğer şüphelilerin de yakalama çalışması devam ediyor.

3653558-001.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN