Düğün yolunda feci kaza: Olay yerine giden muhabir kahroldu

Şanlıurfa'da iki aracın çarpıştığı kazada düğüne giden çift ve 4 yaşındaki kızları hayatını kaybetti. Haber yapmak için olay yerine giden İhlas Haber Ajansı Muhabiri Hüseyin Bozkurt, ölenlerin amcasının oğlu ve ailesi olduğunu öğrenince kahroldu.

Şanlıurfa'da Halfeti ilçesinden Birecik'teki akrabalarının düğününe giden Başak Mine Bozkurt'un kullandığı araç, sürücüsünün ismi tespit edilmediği bir diğer otomobille çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle 27 BDC 29 plakalı otomobil yoldan çıkarken, kazayı görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde sürücü Başak Mine Bozkurt ve eşi Eyüp Bozkurt'un hayatını kaybettiğini belirledi. Araçtan yaralı olarak çıkartılan çiftin 4 yaşındaki kızları ise kaldırıldığı Birecik Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Jandarma ekipleri yolun bir şeridini trafiğe kapatırken, araçta sıkışan cesetler itfaiye ekipleri tarafından çıkartılarak hastane morguna kaldırıldı.

6104672.jpg

MUHABİR KAZADA ÖLENLERİN YAKINI OLDUĞUNU ÖĞRENDİ

Kazada hayatını kaybedenlerin İhlas Haber Ajansı Muhabiri Hüseyin Bozkurt'un amcasının oğlu ve ailesi olduğu öğrenildi. Kazayı duyup olay yerine giden Bozkurt, ölenlerin yakınları olduğunu öğrenince büyük üzüntü yaşadı. Ayrıca kazada ölen Başak Mine Bozkurt'un hamile olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN