Düzce'de atı yorulunca arabayı kendisi çekti

Düzce'de hurdacılık yapan Tarık Tok, atı yorulunca arabayı kendisi çekti. O görüntüler sosyal medyayı salladı. Tok, "Bizim ekmek teknemiz, yorulunca kıyamadım. Bu ata çocuğum gibi bakıyorum" dedi.

Düzce'de hurdacılık yapan 2 çocuk babası Tarık Tok, atının yorulduğunu anlayınca arabayı kendisi çekti. Atı için o benim gülüm diyen Tok, "Bizim ekmek teknemiz, yorulunca kıyamadım. Bu ata çocuğum gibi bakıyorum" dedi.

Rıhtım Caddesi'nde önceki gün atı arkaya bağlayıp, arabayı kendisi çeken kişiyi cep telefonu kamerasıyla çekenler, o anları sosyal medyada paylaştı.

Görüntüler, sosyal medyada ilgi çekti.

Arabayı çeken kişinin Ağa Mahallesi'nde yaşayan ve hurdacılık yapan 2 çocuk babası Tarık Tok olduğu ortaya çıktı.

Tarık Tok, yaklaşık 25 yaşındaki 'Gül' isimli atının yorulması nedeniyle aracı kendisinin çektiğini söyledi.

O BENİM KIRMIZI GÜLÜM

Baba yadigarı atını çok sevdiğini söyleyen Tarık Tok şunları söyledi:

"At yorgundu, halsizdi. Yaşlı at, yorgun olduğu için arabayı ben çektim. Bu at, rahmetli babamdan bana kaldı. Benim bu emektarım. Bizim ekmek teknemiz, kıyamadım. Ölene kadar bizde duracak. 'Yoruldu' diye kıyamıyorum da arabaya kendim koştum. Bu ata çocuğum gibi bakıyorum. Adı Gül, o benim kırmızı gülüm."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN