Edirne'de 15 kedi ölü bulundu: Yasal tüm haklarımızı kullanacağız

Edirne'de 15 kedi ölü bulundu: Yasal tüm haklarımızı kullanacağız

Edirne'de çok sayıda ölü kedi bulunduğu yönünde ihbar alan ekipler boş arazide 15 kedinin öldüğünü belirledi. Bölgeye gelen ekipler, arazide inceleme yaptı. Kedilerin ölüm nedeninin tespiti için başlatılan çalışma sürüyor.

Edirne Talatpaşa Mahallesi'nde boş arazide ölü kedileri gören çevre sakinleri, durumu polise bildirdi. 15 kedinin ölü bulunmasıyla ilgili ekipler çalışma başlattı.

İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, arazide inceleme yaptı. Kedilerin ölüm nedeninin tespiti için başlatılan çalışma sürüyor. Bir El Bin Nefes Derneği Başkanı Yağmur Islattı Aydın, olayın takipçisi olduklarını söyledi.

YASAL TÜM HAKLARIMIZI KULLANACAĞIZ

Kedi ölümleri nedeniyle büyük üzüntü duyduklarını belirten Aydın, "Dernek olarak olayla ilgili olarak kurumlarla irtibat halindeyiz. Otopsi sonucunun ardından ölümlere neyin neden olduğu anlaşılacak. Hayvanlara karşı yapılan bir şey varsa dernek olarak yasal tüm haklarımızı kullanacağız. Konunun bir an önce aydınlığa kavuşmasını istiyoruz." diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN