Edremit’te feci kaza: Kamyonun fabrika duvarına sıkıştırdığı otomobilde anne ve kızı can verdi

Edremit’te feci kaza: Kamyonun fabrika duvarına sıkıştırdığı otomobilde anne ve kızı can verdi

Balıkesir'in Edremit ilçesinde kamyonun çarpıp fabrika duvarına sıkıştırdığı otomobildeki sürücü anne N.A. ile 10 yaşındaki kızı E.A. hayatını kaybetti.

Balıkesir’in Edremit ilçesinde kontrolden çıkan bir kamyonun otomobile çarpması sonucu meydana gelen feci trafik kazasında, otomobil sürücüsü anne ile 10 yaşındaki kızı olay yerinde yaşamını yitirdi.

KAMYON OTOMOBİLİ FABRİKA DUVARINA SIKIŞTIRDI

Kaza, Edremit-Yenice kara yolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, F.A. (34) idaresindeki kamyon, seyir halindeyken aynı istikamette ilerleyen ve sola dönüş yapmak üzere manevra gerçekleştiren N.A. (34) yönetimindeki otomobile çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan otomobil, kontrolden çıkan kamyon ile yol kenarında bulunan bir fabrikanın bahçe duvarı arasında sıkıştı.

ANNE VE 10 YAŞINDAKİ KIZI OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza bölgesine çok sayıda 112 Acil Sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Olay yerine hızla ulaşan sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrollerde, araç içerisinde sıkışan otomobil sürücüsü N.A. ile 10 yaşındaki kızı E.A'nın hayatını kaybettiği tespit edildi.

Anne ve kızının cansız bedenleri, olay yerinde Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin gerçekleştirdiği incelemelerin ardından Edremit Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

KAMYON SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINA ALINDI

Kazanın ardından kamyon sürücüsü F.A., jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan adli tahkikat devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN