Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin’in koordinasyonunda yürütülen çalışmalarda ekipler, kent genelinde meydana gelen ihbarlara hızla müdahale ediyor. Bu kapsamda Kenger Mahallesi’nde, şiddetli fırtına nedeniyle bir evin üzerine düşme tehlikesi bulunan çam ağacına bomlu araç yardımıyla müdahale eden ekipler, olası bir facianın önüne geçti. Yapılan çalışmalarla ev halkının olası kazalara karşı güvenliği sağlanmış oldu.
Öte yandan Şahnalı Mahallesi’nde fırtına nedeniyle yola devrilen elektrik direkleri de Efeler Belediyesi ekiplerinin hızlı ve etkili çalışmasıyla kısa sürede kaldırıldı. Yapılan müdahalenin ardından yol yeniden güvenli şekilde ulaşıma açıldı.
Efeler Belediyesi, olumsuz hava koşullarına karşı 7 gün 24 saat görev başında olmayı sürdürüyor. Vatandaşlar, herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaları durumunda 444 80 09 numaralı çağrı hattı üzerinden belediye ile iletişime geçebiliyor.
