Efeler Belediyesinden sevgililer gününde romantik etkinlik

Efeler Belediyesinden sevgililer gününde romantik etkinlik

Efeler Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü anlamlı bir etkinlikle kutlamaya hazırlanıyor. Sevgi Yolu’nda 14 Şubat Cuma günü (yarın) saat 17.30’da başlayacak etkinlikte, çiftler romantik bir atmosferde keyifli anlar yaşayacak. Kentin en işlek noktalarından biri olan Sevgi Yolu, bu özel güne uygun süslemelerle donatılacak.

Efeler Belediyesi, etkinliğe katılan misafirlere kokteyl ikramında bulunacak. Ayrıca Efeler Belediyesi Kent Orkestrası da sahne alarak en güzel aşk şarkılarını seslendirecek. Müziğin ritmiyle romantizmin doruğa çıkacağı etkinlik, Sevgililer Günü’ne renk katacak.

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, tüm vatandaşları bu özel etkinliğe davet ederek, “Sevginin ve birlikteliğin değerini hatırlayacağımız bu anlamlı günde, Efeler halkı olarak bir araya geliyoruz. Sevgi Yolu’nda düzenleyeceğimiz etkinliğimizde, tüm hemşehrilerimizi sevdikleriyle birlikte bu özel anları paylaşmaya davet ediyorum” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN