Aydın ve Erzincan'da gıda zehirlenmesi şüphesi: 83 öğrenci hastaneye kaldırıldı

Aydın ve Erzincan'da gıda zehirlenmesi şüphesi: 83 öğrenci hastaneye kaldırıldı

Aydın'ın Efeler ve Çine ilçelerinde 63 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle tedavi altına alındı. Erzincan'da da yatılı eğitim gören 20 lise öğrencisi, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanede tedaviye alındı. Öğrencilerin yüksek ateş, mide bulantısı, baş dönmesi ve kusma şikayeti olduğu belirtildi.

Erzincan’da Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yurdunda kalan ve yüksek ateş, mide bulantısı, baş dönmesi, kusma şikayeti olan 20 öğrenci Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

MÜŞAHEDE ALTINA ALINDILAR

İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün ile Erzincan Vali Yardımcısı Ömer Özbay’da acil serviste müşahede altında tutulan öğrencileri ziyaret ederek, sağlık durumlarına ilişkin bilgi aldı.

AYDIN'DA DA 63 ÖĞRENCİ TEDAVİ ALTINA ALINDI

Aydın'ın Efeler ve Çine ilçelerinde 63 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle tedavi altına alındı. Alınan bilgiye göre, Çine ve Efeler'de taşımalı eğitim gören 63 öğrenci mide bulantısı şikayetiyle Çine Devlet Hastanesi ile Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine kaldırıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN