Esenyurt’un küçük arama kurtarma ekipleri depreme hazırlanıyor!

Esenyurt’un küçük arama kurtarma ekipleri depreme hazırlanıyor!

Esenyurt’un küçük arama kurtarma ekipleri, belediyeden aldıkları Afet Bilinci Eğitimleri ile deprem öncesinde ve sonrasında yapılması gerekenleri öğreniyor.

Esenyurt Belediyesi, beklenen Marmara depremi öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Afet İşleri Müdürlüğü bünyesindeki ekipler, ilçedeki okulları tek tek dolaşarak hem deprem bilinci eğitimi veriyor hem de tahliye tatbikatı yapıyor. Olası bir Marmara depremi riskini en aza indirmek amacıyla yürütülen çalışmalarda küçük arama kurtarma ekipleri bilinçlendiriliyor.

Öğrencilere deprem öncesinde ve sonrasında yapılması gerekenler hakkında bilgiler veren ekipler, örnek bir deprem çantası da hazırlıyor. Eğitimlerin kendilerine çok şey kattığını ifade eden öğrenciler, Esenyurt Belediyesine teşekkür ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN