Eşini bıçaklayıp ambulansı aradı

Eşini bıçaklayıp ambulansı aradı

Kocaeli'de İrfan Altıntaş (50), tartıştığı eşi Yasemin Ulusu Altıntaş’ı (35) göğsünden bıçaklayarak, ağır yaraladı. Altıntaş, eşinin ihbarıyla gelen sağlık ekibince kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alındı. İrfan Altıntaş ise gözaltına alınmasının ardından tutuklandı.

Kocaeli'nde bir apartman dairesinde meydana gelen olayda iddiaya göre, Yasemin Ulusu Altıntaş ile eşi İrfan Altıntaş, alkol aldıkları sırada aralarında tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine İrfan Altıntaş, masadaki bıçağı alarak eşini göğsünden bıçakladı. Altıntaş, kanlar içinde kalırken, eşi de 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak durumu bildirdi. Eve gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalesi yapılan Yasemin Ulusu Altıntaş’ı ambulansla Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Ağır yaralı Altıntaş, Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. İrfan Altıntaş ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

4363932.jpg

İrfan Altıntaş, ifadesinde, eşinin birlikte alkol aldıkları sırada sürekli arkadaşlarına hakaret ettiğini ve bu nedenle öfkelenip, bıçakladığını iddia etti.

İrfan Altıntaş, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN