Eski belediye başkanından intihar girişimi

Eski belediye başkanından intihar girişimi

Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinin eski Belediye Başkanı Ali Osman Yılmaz tabancayla göğsüne ateş ederek intihara kalkıştı. Yıldız'ın Kayseri Şehir Hastanesi'nde tedavisi sürerken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinin eski Belediye Başkanı 51 yaşındaki Ali Osman Yıldız, Kayseri Şehir Hastanesi yakınında tabanca ile göğsüne ateş etti.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Yıldız, burada tedavi altına alındı.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kayseri Olay'dan Cafer Zengin'in aktardığı bilgilere göre, eski Başkan Ali Osman Yıldız, daha önce sık sık olaylarla gündeme gelmişti. 'İftira suçundan' daha önce mahkemece 10 ay hapis cezasına çarptırılan Yıldız, husumetlisi Yusuf G.'yi de tabancayla ayağından vurarak yaralamıştı. Yıldız, aynı zamanda tutuklu yargılandığı bu davada ev hapsi tedbiri ile de tahliye edilmişti.

ALİ OSMAN YILDIZ KİMDİR?

Ali Osman Yıldız, 1972 yılında Palas Kasabasında doğdu. İlköğrenimini doğduğu kasabanın ilköğretim okulunda okudu. 1984-87yılları arasında Kayseri Taşçıoğlu Kur-an Kursunda hafızlık eğitimi aldı. 1994 yılında Kayseri İmam Hatip Lisesini, ardından İlahiyat Yüksekokulunu tamamladıktan sonra, 1995 yılında Kayseri Baldöktü Camii'nda imam hatiplik görevine başladı. Daha sonra sırasıyla Karpınar Köyü ,Kızılpınar Köyü, Palas Kasabası, Çiftlik Kasabasında görev yaptı. Karaözü Kasabasında İmam hatiplik yaptı. Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında aktif görevlerde bulunan Ali Osman Yıldız , evli ve üç çocuk babasıdır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN