Yine bir kadın cinayeti! Boşandığı eşini öldürdü

Yine bir kadın cinayeti! Boşandığı eşini öldürdü

Şırnak’ta eski eşinin bıçaklı saldırısına uğrayan kadın ağır yaralı olarak kaldırıldığı Şırnak Devlet Hastanesinde doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay, dün akşam 17.00 sıralarında Bahçelievler Mahallesinde meydana geldi. 6 ay önce boşandığı eski eşinin bulunduğu eve giden M.B. (35), Ö.Ç. (32) ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle M.B. bıçakla eski eşini birçok yerinden yaraladı.

TARTIŞMA, KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Çevredekiler ve komşuların haber vermesi üzerine 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalenin ardından yaralı Ö.Ç. Şırnak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Eski eşinin bıçaklı saldırısına uğrayan kadın ağır yaralı olarak kaldırıldığı Şırnak Devlet Hastanesinde doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

EMNİYETTEKİ İŞLEMLERİ DEVAM EDİYOR

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan eski kocanın ise emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN