Eski Ülkü Ocakları Başkanı kadını darbetti iddiası

Eski Ülkü Ocakları Başkanı kadını darbetti iddiası

Tekirdağ Saray'da, eski Saray Ülkü Ocakları Başkanı'nın bir kadını darbettiği iddia edildi. Darp raporu alan kadının ise İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne şikâyette bulunduğu bildirildi.

Tekirdağ'ın Saray ilçesinde bir iş yerinde, ilçenin eski Ülkü Ocakları Başkanı'nın adının karıştığı darp iddiaları ortaya atıldı.

İddiaya göre, eski Saray Ülkü Ocakları Başkanı D. K. K. İstanbul Caddesi’nde bulunan E.L.İ’nin çalıştığı işyerine geldi. E.L.İ. ile bir konuda tartışan D.K.K. daha sonra kadına tekme tokat saldırdı.

"ELİNİN HAMRUYLA ERKEK İŞİNE KARIŞMA"

Saray Gazetesi'nde yer alan habere göre, iş yeri sahibi ile D. K. K.’nın konuşmasına dahil olmak isteyen E.L.İ’ye, D. K. K. ‘elinin hamuruyla erkek işine karışma’ diyerek tepki gösterdi.

Bu söz üzerine ikili arasında başlayan ve bir süre devam eden sözlü tartışma, bir noktadan sonra fiziki saldırıya döndü.

VÜCUDUNDA PLATİN BULUNUYORDU

2020 yılında geçirdiği trafik kazası sonrası vücudunda 17 tane platin bulunan E.L.İ., işyeri sahibinin müdahalesine karşın D. K. K. tarafından tekme tokat darbettiği edildi.

Olayın ardından hastaneye giden E.L.İ’nin vücudunun çeşitli yerlerinde darp izleri olduğu tespit edildi. E.L.İ. Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek D. K. K. hakkında şikâyetçi oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN