Başakşehir'de kadın cinayeti: Eşini çocuklarının gözleri önünde katletti

Başakşehir'de kadın cinayeti: Eşini çocuklarının gözleri önünde katletti

Başakşehir’de tartıştığı eşini çocuklarının gözü önünde katleden erkek, daha sonra polisi arayarak teslim oldu. Polis, saldırganı gözaltına aldı.

Olay, dün Başakşehir Güvercintepe Mahallesi Kayyum Sokak’ta saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şemsettin T. ve eşi Sema T. arasında tartışma çıktı. Şemsettin T., iki çocuğunun gözleri önünde eşi Sema T.’yi boğazını keserek öldürdü. Şemsettin T., eşini öldürdükten sonra polisi arayıp kendini ihbar etti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis şahsı gözaltına aldı.

'ALLAH KİMSENİN BAŞINA VERMESİN'

Çiftin komşuları Faik Kartoğlu, "Bildiğimiz kadarıyla bu evi yeni almışlar. Kocası çalışmıyor. Karısı kocasına çalış demiş. 10 gündür böyle bir problemleri varmış. Karnına bıçağı vurmuş, kadın cama çıkmış. Yardım isterken boğazını kesmiş. Allah kimsenin başına vermesin. Ev almışlar, taksitleri gelmiş. Kocasının çalışmaması konusundan kavga çıkmış" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN